п’ятниця , 29.03.2024

У Калуші буковинець вкрав 96 стартових пакетів до мобільних телефонів

23 листопада на лінію «102» зателефонував, 30-річний мешканець Калуша, і повідомив про крадіжку з кіоску.

стартові пакети

Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що невідомий чоловік шляхом підбору ключа проник до місцевого кіоску і звідти викрав 96 штук стартових пакетів «Водафоне», «Київстар» та «Лайф», завдавши матеріальної шкоди у вигляді близько 5 тисяч гривень.

Поліцейські оглянули місце події та оперативно-розшуковими заходами за «гарячими слідами» встановили і розшукали особу, яка вчинила злочин. Зловмисником виявився 30-річний мешканець Чернівецької області, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Правопорушника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому повідомлено про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу, інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 ( Замах на злочин) та ч.3 ст.185 ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.