п’ятниця , 29.03.2024

Сусіди призовника побили працівника військкомату, який приніс повістку

Призовник залишився вдома – сусіди його врятували від повістки, але натомість самі отримали кримінальну справу.

бійка

У Львові на працівника Сихівського районного військового комісаріату напали сусіди призовника. Інцидент трапився вранці у понеділок, 18 листопада, на вулиці Татарській, повідомляє zaxid.net.

Працівник військового комісаріату прийшов додому до призовника, щоб особисто йому вручити повістку. Візит був здійснений у зв’язку з тим, що юнак не реагував на надіслані поштою запрошення прийти у військкомат.

Призовник був вдома, відчинив двері, але коли дізнався про мету візиту, взяв до рук телефон і подзвонив своїм друзям сусідам, попросивши їх допомогти владнати ситуацію.

За якийсь час підійшов нетверезий сусід – він запропонував представникам військкомату для розмови вийти на вулицю. Під час руху сходами сусід кілька разів вдарив офіцера кулаками в голову, повідомляють у прес-службі Львівського обласного військкомату.

Коли військовослужбовець втратив рівновагу, агресивний чоловік продовжував бити в голову уже ногами. Також до цієї бійки долучився ще один сусід – колега нападника.

Працівник військкомату отримав травми та звернувся у лікарню за медичною допомогою.
Також він звернувся із заявою у поліцію. Наразі правоохоронці особу одного із нападників уже встановили.

Що стосується призовника, то він після бійки залишився вдома. У військкоматі повідомили, що найближчим часом продовжать спроби вручити йому повістку.