п’ятниця , 19.04.2024

На Прикарпатті спалили автомобіль прокурора (ФОТО)

Вночі спалили автомобіль, який користувався заступник надвірнянського прокурора Борис Дронів.

спалили автомобіль прокурора

Пожежа сталася на території приватного домоволодіння

У понеділок, 4 листопада о 03:32 до поліцейських надійшло повідомлення про пожежу автомобіля у Надвірній. Пожежа сталася на території приватного домоволодіння, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Коли правоохоронці прибули, на місці уже працювали рятувальники, які ліквідували пожежу. Поліцейські встановили, що вогонь спалахнув близько третьої години ночі. Попередньо пожежа виникла від легкозаймистої речовини. Автомобіль BMW 528 ХІ належить місцевій мешканці, зазначають у поліції. Ніхто з людей не травмувався.

У кримінальному провадженні призначено ряд експертиз. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Як повідомляє видання Курс, автомобіль BMW 528 зареєстрований на мешканку Надвірної – підприємицю Наталію Дяків. Але насправді користувався ним заступник керівника Надвірнянської місцевої прокуратури Борис Дронів.

Цей автомобіль прокурор “показав” у декларації. Також Дяків надала прокурору у користування автомобіль Lexus RX 300.