середа , 24.04.2024

Компанія “Техсервіс” – довірте ремонт газової плити професіоналам

Кожна квартира, будинок або підприємство громадського харчування оснащені кухонними газовими плитами.
ремонт газової плитиБез такої техніки просто неможливо обійтися, оскільки вона потрібна для приготування їжі.

Якщо говорити про те, яку кухонну плиту краще вибрати газову або електричну, то це питання доволі спірне. Адже безпечнішими і простішими в експлуатації є електричні кухонні плити.

Але набагато надійніші все ж таки кухонні газові плити. Хоча вони і більш небезпечні, ніж електричні, але й якісніші і мають більший термін експлуатації.

Але якою б якісною була техніка, рано чи пізно, з яких-небудь причин вона виходить з ладу і потребує ремонту. Те ж саме стосується і кухонної плити.

Приходить час, коли через неправильну експлуатацію або ту ж «давнину» потрібний ремонт газової плити.

Основні поломки газових плит

Серед основних поломок, з якими можуть зіткнутися власники газових плит, варто виділити такі:

– Загасання пальників під час роботи плити. Перш за все потрібно перевірити функції пальника. Якщо після запалювання плити пальник не вийшов на автоматичний режим, тобто загасає після відпускання кнопки, то потрібно перевірити контакти термопари не працюючого пальника.Також можливо потрібно почистити форсунку або відрегулювати подачу газу.

– Запах газу. Появи запаху газу можуть свідчити про неякісне підключення плити. В такому випадку користуватися пристроєм до приходу майстра суворо заборонено. Потрібно негайно перекрити кран подачі газу, відкрити вікна і викликати газівника для техобслуговування пристрою.

Не запалюється газова духовка. Зносилася свічка розпалювання.

Не працює електрозапалювання. Якщо електрозапалювання не клацає або відсутня іскра, причиною такої поломки може бути окислення контактів кнопок, перегорання блоку для утворення іскри або слабка напругу в мережі.

– Електропідпал постійно клацає.

Причин такої несправності може бути кілька: замкнутий блок електричних імпульсів, пролита вода або накопичення жиру на кнопках включення пальників.

Пальник горить слабо або коптить. Якщо полум’я горить гірше, ніж зазвичай, це може свідчити про засмічення жиклера, який розпилює газ. Також висота повітря безпосередньо залежить від кількості палива, що надходить, і повітря до пальника. Отже, варто провести повну чистку пальників і повітряної заслінки. Таку роботу варто довірити тільки грамотного фахівця.

– Погано прокручується на газовий кран. Найчастіше це трапляється через накопичення жиру на поворотних механізмах. Також дана проблема може виникнути через брак мастила всередині крану.

Варто розібрати кран, витягти старе мастило і закласти нову.Всі вище зазначені поломки в ідеалі повинен усувати тільки майстер. Якщо ви помітили хоча б один із симптомів поломки техніки, відразу ж звертайтеся в сервісний центр по ремонту газових плит.

Так, ремонт газової плити Ханса, а також плит інших торгових марок якісно і швидко зроблять фахівці компанії “Техсервіс Вінниця”.

Причини поломок газових плит

Більшість поломок газових плит відбувається через постійне накопичення жиром і несвоєчасного його видалення. Також частими причинами є: зношування деяких вузлів плити, неправильна установка пристрою, вихід з ладу елементів і несвоєчасна їх заміна. Газова плита – це досить небезпечна техніка.

Тому потрібно вчасно реагувати на запах газу або загасання конфорок, інакше це може привести до поганих наслідків.Не забувайте також про регулярному чищенні плити, адже від цього залежить функціонування всіх її елементів.

Ремонт газових плит у м Вінниця

Якщо ви помітили хоча б один з подібних ознак несправності вашої плити і вам терміново потрібен ремонт газової плити, не варто засмучуватися. До ваших послуг завжди відкриті двері сервісного центру у Вінниці «Техсервіс Вінниця».

У нас працюють висококваліфіковані фахівці, які постійно підвищують свою кваліфікацію і свій професіоналізм. У своїй роботі фахівці використовують високоякісні деталі за доступною ціною, це пов’язано з тим, що купуються комплектуючі безпосередньо у постачальників.

Чому саме майстра сервісного центру «Техсервіс Вінниця»? А тому що:

1. Майстер проводить ремонт газової плити на дому.

2. Робота виконується якісно і в найкоротші терміни.

3. Під час роботи використовуються оригінальні запчастини, які можна придбати у майстри за доступною ціною.

4. Висококваліфіковані фахівці, з хорошим досвідом роботи.

5. Надається гарантія на виконані роботи і використовувані запчастини.

Довірте ремонт газової плити професіоналам!