вівторок , 19.03.2024

Жінка з Буковини 10 років працює у домі італійського співака Тото Кутуньо

Жителька села Клішківці Чернівецької області Олена Ткач уже десять років працює у відомого італійського співака Тото Кутуньо.
Кутуньо, українка

Про це йдеться у публікації газети “Хотинські вісті”.

Буковинка розповіла, що саме вона допомагала світовій зірці вивчити слова “Червоної рути”, а також перекладала зміст пісні, яку він виконав на концерті у Києві.

За 10 років клішківчанка лише раз готувала для Тото український борщ. Каже, що йому сподобалося, але він віддає перевагу італійським макаронам та спагетті.

Олена запевнила, що господарі ставляться до неї, як до рідної доньки. Тото дружить з її 24-річним сином, проводить з ним багато часу, бо, як зізнається сам співак, у них чимало спільного – його італійська душа відчуває подібні до українських почуття – чуйність і печаль.

“Я дуже щаслива, адже не кожному випадає такий шанс – працювати у домі світової зірки. Уже ось понад 10 років я є свідком того, як народжуються популярні хіти, душевні вірші і чудові мелодії відомого на весь світ італійського співака та композитора Тото Кутуньо. Мені пощастило сотні разів чути його проникливий тембр з хрипотою, і сотні разів моє серце завмирає, коли з його вуст звучать пісні цілої епохи”, – відверто зізнається 43-річна Олена Василівна Ткач з Клішківців.

Коли буковинка приїхала до Італії, її подруга повідомила: “Хатню робітницю шукає Тото Кутуньйо”. На що Олена зі сміхом відповіла: “А Берлусконі часом нікого не шукає?!”. Проте, як з’ясувалося пізніше, подружка не жартувала, бо через місяць їй запропонували прийти за вказаною адресою. Після розмови з дружиною відомого співака Олена залишилася в їхньому домі на випробувальний термін.

Пізніше Олена змогла заслужити довіру господарів будинку. Крім неї ще є троє жінок обслуговуючого персоналу: американка з Еквадору працює у них уже 17 років, українка з міста Суми – 14, а найбільше – італійка – 4 десятиліття. Вони прибирають квартиру, перуть та прасують, готують їжу, вигулюють собаку, роблять закупи у магазинах.

За словами пані Олени, господарі будинку ставляться до неї не як до прислуги, а як до доньки.

– Ми обідаємо разом з господарями за одним столом, їмо ту ж їжу, що й вони, разом з ними їдемо на відпочинок, катаємося на яхті, засмагаємо поряд, спілкуємося, обговорюємо новини, вони з нами радяться, цікавляться нашою думкою. Жодного разу до нас ніхто не підвищував голос. Я з’явилася у їхньому домі у 2009 році. Саме тоді Тото Кутуньо переніс серйозну хворобу, проте знайшов у собі сили повернутися до колишнього графіка концертної діяльності, – розповідає Олена.

Читайте також:
6 мальовничих озер Італії (ФОТО)