п’ятниця , 29.03.2024

Де Косий і 100 тисяч доларів: франківчанка стала жертвою серіалу “Слуга народу” (ВІДЕО)

Вже чотири роки шанувальники серіалу “Слуга народу” постійно телефонують мешканці Івано-Франківська через те, що номер її телефону, вказаний в одній зі сцен серіалу.

жертва серіалу

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

В серіалі у зошиті з чорною бухгалтерією був записаний номер мобільного телефону “Косого”, який винен 100 тисяч доларів. Але, як виявилося, такий мобільний номер дійсно існує і належить жінці, яка користується номером вже близько 15 років.

Мешканці Івано-Франківська постійно надзвонюють шанувальники серіалу і запитують, де Косий і 100 тисяч доларів. Журналісти зустрілися з жертвою серіалу і поговорили з нею.

Вона розповіла, що, коли люди починали дзвонити, то вона спочатку подумала, що це хтось помилився номером, але потім почала питати звідки вони взяли її номер. Люди все їй розповіли та навіть висилали відео, де в серіалі в зошиті зазначений номер телефону, за яким вони вирішили зателефонувати.

Жінка зазначила, що не раз зверталася до студії “Квартал 95” з проханням, щоб вони прибрали її номер телефону з серіалу, але їй ніхто нічого не відповідав.

Під час запису сюжету до неї хтось знову зателефонував і почав питати про Косого. На цей раз невідомим шанувальником серіалу виявився Євген Кошовий, який вибачився від усієї команди “Кварталу” і заявив, що вони розберуться з цією ситуацією.

Як втішний подарунок Кошовий запропонував жінці сувенірну кепку.

Номер телефону жінки вже прибирають, і зараз ця серія на YouTube недоступна.

Кошовий також зазначив, що цей номер телефону в “95 Кварталі” просто придумали, і ніхто й уявити не міг, що це дійсний номер.