четвер , 28.03.2024

Сербія – Україна: анонс заключного матчу відбору на Євро-2020

Національна збірна України з футболу зіграє заключний матчі відбору на Євро-2020 проти команди Сербії.

Сербія - Україна

Поєдинок  відбудеться у неділю, 17 листопада, о 16:00 в Белграді на стадіоні “Райко Мітіч”.

Збірна Сербії провалила стартовий відрізок відбіркового циклу. Балканці в перших чотирьох турах набрали лише чотири очки, причому програли відразу двом головним конкурентам за вихід на Євро-2020 – збірним Португалії та України.

Португальцям збірна Сербії вдома поступилася з рахунком 2:4, а ось у Львові серби були знищені синьо-жовтими з рахунком 0:5. Багато вже списали з рахунком збірну Сербії, проте згодом вони видали серію з трьох перемог поспіль.

З огляду на поразку збірної Португалії в Києві і три перемоги Сербії – “білі орли” за тур до закінчення відбіркового циклу відстають від європейських бразильців на одне очко.

Збірна України достроково не тільки гарантувала собі місце на чемпіонаті Європи 2020 року, а й забронювала за собою перше місце в групі. Жовто-сині втратили очки тільки в одному матчі – в першому турі українці розписали нічию зі збірною Португалії 0:0, після чого здобули шість перемог поспіль.

Збірна України ще й стала однією з кращих у відбірковому циклі за кількістю пропущених м’ячів – лише два голи пропустили підопічні Шевченка.

Збірній Сербії необхідно тільки перемога в цьому матчі, адже тільки в цьому випадку білі орли можуть розраховувати на друге місце в групі та й то за умови, що португальцям не вдасться здолати Люксембург.

Балканці також будуть мотивовані взяти реванш за принизливу поразку у Львові з рахунком 0:5. Для збірної України ж цей матч нічого не вирішує в турнірному плані, Андрію Шевченку ще й доведеться подумати над оптимальним складом, так як деякі ключові гравці не зможуть взяти участь в цьому матчі.

Серби будуть грати в атакуючий футбол, але не забуваємо, що саме в збірній України один з кращих захистів у цьому відборі. Тому очікуємо на цікаву і видовищну гру, а також сподіваємось на позитивний результат поєдинку для нашої команди.