п’ятниця , 29.03.2024

Поспішали на виклик – стали відомі подробиці зіткнення автомобіля Нацгвардії із поїздом

Вчора на Івано-Франківщині на залізничному переїзді трапилася дорожньо-транспортна пригода.

ДТП, потрапили під поїзд

У селі Братківці Тисменицького району автомобіль Національної гвардії, у якому перебували 5 осіб, потрапив під поїзд сполученням “Львів-Рахів”. Аварія трапилася, 27 листопада, близько 17:00.

Як повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, о 17:00 наряд в складі працівника поліції Тисменицького ВП ГУНП 28-річного жителя с. Пнів Надвірнянського району та чотирьох військовослужбовців Національної Гвардії України в/ч 1241 (21-річного водія і 23-річного, 21-річного, 22-річного нацгвардійців) з метою забезпечення публічної безпеки та порядку рухались на службовому автомобілі “Renault Duster” через регульований залізничний переїзд без шлагбаума, обладнаний звуковою сигналізацією та світлофором.

Водій, не переконавшись в безпеці руху, виїхав на залізничне полотно та допустив зіткнення автомобіля із потягом № 606 сполученням “Львів-Рахів”.

Внаслідок зіткнення в обласну клінічну лікарню Івано-Франківська госпіталізовано водія та двох пасажирів – бійця Нацгвардії та працівника поліції.

Ще двоє пасажирів після огляду лікарями до медичного закладу не госпіталізовувалися.