п’ятниця , 19.04.2024

Війна за базар – франківський бізнесмен прийшов повертати собі ринок

Відомий івано-франківський бізнесмен Ігор Халаменда за допомогою поліції відновлює свою присутність на Центральному міському ринку.

ринок, Франківськ

Від самого ранку, 16 листопада, на території ринку тривають суперечки навколо того, хто є його власником, пише Панорама Прикарпаття з посиланням на Фіртку.

До Центрального ринку на вулиці Дністровський прибула поліція, Ігор Халаменда та присутні представники нових власників. Триває суперечка. Ігоря Халаменду не впускають у приміщення. Кричать “Бура геть!”, “Ганьба!”“Банду геть!”

Нагадаємо, 25 жовтня У фірмі «Торговий Сервіс», котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду, оскільки з 24 жовтня «Торговий Сервіс», згідно даних Мінюсту отримав прописку в місті Дніпро. Його нова власниця – Тамара Казанцева, зареєстрована у підконтрольній бойовиками Андріївці Волноваського району Донецької області. А керівником зазначили Олександра Туяхова.

У свою чергу, у відео, яке було знято у Києві, Ігор Халаменда стверджував, що нікому не продавав ТОВ “Торговий сервіс”, а “нових власників” центрального продуктового ринку називав рейдерами.

28 жовтня новопризначений керівник ринку Антон Довгий скликав журналістів та поінформував про плани нових власників: зменшити орендну плату та поборотися зі стихійною торгівлею. Однак документів на купівлю-продаж ринку не показав.

Що цікаво, вже 13 листопада у Єдиному державному реєстрі Міністерства юстиції оновилася інформація про власника та керівника товариства “Торговий сервіс”. Кінцевим бенефіціаром підприємства знову став Халаменда.