субота , 20.04.2024

Cвідки страшної аварії не повідомили поліцію і не надали допомогу потерпілому

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Калуського відділу поліції витягнули 68-річного чоловіка з автівки, яка заїхала в дерево та почала горіти.

У той же час інші водії, які проїжджали повз і навіть не поцікавились, чи потребує хтось допомоги, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Наразі потерпілого госпіталізовано до Калуської центральної районної лікарні, поліцейські розслідують обставини аварії.

Вчора, 2 жовтня, близько 22:15 проїжджаючи автодорогою Н-10 Івано-Франківськ-Львів, між селами Боднарів та Вістова правоохоронці на узбіччі дороги побачили палаючий автомобіль. Поліцейські оперативно ліквідували пожежу за допомогою вогнегасника.

Всередині «Субаро» знаходився водій. Працівники поліції витягнули з авто чоловіка, надали першу до медичну допомогу та викликали медиків і рятувальників.

На жаль, громадяни, які бачили аварію так і не надали допомогу та не повідомили про те, що сталося у поліцію. Така байдужість могла коштувати потерпілому життя, зазначають правоохоронці.

Поліція Івано-Франківщини закликає громадян, якщо Ви стали свідками ДТП чи нещасних випадків, зателефонуйте за номером «102» та повідомте про подію, аби правоохоронці змогли вчасно надати допомогу.