п’ятниця , 26.04.2024

79 прикарпатських курсантів склали присягу на вірність Україні та її народу

11 жовтня, напередодні Дня захисника України на території Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ України відбувся символічний захід.

поліція Прикарпаття

В урочистій обстановці 79 курсантів 1-го курсу склали присягу на вірність Україні та її народу.

Захід розпочався з внесення Прапора України та прапора НАВС, повідомляє Панорама Прикарпаття з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

В урочистих заходах взяли участь перший проректор Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Станіслав Гусарєв, начальник обласної поліції полковник поліції Володимир Голубош, керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Роман Маланій та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради Ігор Влізло.

«Я пишаюся вашим вибором. Ви пройшли табірний збір, а попереду навчання, практика і стажування. Переконаний, що у вас все вдасться. Для цього потрібно докласти максимум зусиль і постійно вчитися.

Сьогодні ви присягнули на вірність Україні. Напередодні величного свята Покрови Пресвятої Богородиці, нехай вона вас оберігає. Здоров’я вам, Божої благодаті, всіх гараздів. Слава Україні!» – з вітальним словом звернувся до курсантів Станіслав Гусарєв.

Від імені керівництва Нацполіції першокурсників привітав начальник головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області полковник поліції Володимир Голубош. Слово надали першокурсниці Ірині Стефановській.

Після цього курсанти поклали квіти до пам’ятника Мужності, вірності й героїзму правоохоронців. Відтак, курсанти пройшлися урочистим маршем у супроводі духового оркестру.