четвер , 28.03.2024

Шахтар – Динамо Загреб: анонс матчу Ліги чемпіонів

Донецький “Шахтар” сьогодні, 22 жовтня, прийматиме загребське “Динамо” в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів 2019/20.

Матч відбудеться у Харкові на стадіоні ОСК “Металіст”. Початок зустрічі о 19:55 за київським часом.

Гірники підійшли до ключового протистояння осені – сьогоднішня зустріч із загребським “Динамо” повинна підтвердити їх амбіції щодо виходу в плей-офф Ліги чемпіонів.

Після виїзної перемоги над “Аталантою” донецька команда повернулася до боротьби і тепер потрібно перемагати хорватів. Для початку хоча б у домашньому матчі.

Букмекери у сьогоднішньому протистоянні віддають беззаперечну перевагу “Шахтареві”, але не слід забувати, що загребське “Динамо” у цьому сезоні на злеті.

У першому турі Ліги Чемпіонів вони вдома поглумилися над італійською “Аталантою” – 4:0. А у другому матчі в гостях проти “Манчестер Сіті” хоч і програли, але виглядали значно переконливіше, ніж “Шахтар” у домашньому матчі проти цієї англійської команди.

Отож, на гірників сьогодні чекає важка і безкомпромісна боротьба.

Щоправда, оптимізму додає те, що загребське “Динамо” ніколи не перемагало українські клуби в єврокубках (2 нічиї, 8 поразок).

Донецький “Шахтар” із цією хорватською командою зустрічався у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів у сезоні 2008/09. Тоді гірники двічі перемогли – 2:0 вдома і 3:1 у Загребі.

Трансляцію поєдинку Шахтар – Динамо Загреб дивіться о 19.55 на телеканалі “Футбол1”