вівторок , 16.04.2024

У Франції помер молодий прикарпатець – потрібна допомога для транспортування тіла

У Франції помер 38-річний прикарпатець Михайло Петрів.

Чоловік родом з Болехова, проте декілька років проживав у Парижі, куди виїхав на заробітки, інформує Фіртка.

Про його смерть повідомив його друг Ігор Федорович, який займається збором коштів для транспортування тіла Михайла Петріва додому. Для цього потрібні чотири тисячі євро:

“Наразі ще не всі кошти зібрані, але враховуючи закордонний збір, то вже більше половини, тому поширюйте інформацію активніше. В кого виникають труднощі з перерахуванням, пишіть в ФБ або Viber (0979601606)”, – пише Ігор Федорович.

За його словами, для транспортування чекають документ від посольства, тож виїзд може затриматись.

“З висновку лікарів, причиною смерті стала зупинка серця. Шановні друзі і всі, хто знав Мешу (Петрів Михайло), в силу того, що ця біда сталась за кордоном, родині самостійно важко буде впоратись з цим горем і клопотами одночасно…. Зараз його племінник вже полетів туди і займається непростою і витратною процедурою для транспортування тіла в Україну.

З погодження його сестри Алли, я взявся організувати збір коштів, так як сума немала… Батьки карток не мають, тому пропоную, так як часу обмаль, хто сумнівається в моїй порядності може особисто занести родичам, хто довіряє скидає скільки може і вважає за потрібне на карточку, виписку по картковому рахунку я з коштами передам батькам….”, – йдеться у дописі Ігоря Федоровича.

Рахунок для збору допомоги ПриватБанк: 4149 4393 0017 0127 Федорович Ігор Любомирович.