п’ятниця , 19.04.2024

ТОП-5 трендів жіночого взуття 2019-2020

Модні дизайнери такі мінливі у своєму баченні моди, тому жінкам постійно треба відстежувати тренди, щоб мати сучасний вигляд. Які купити жіночі черевики або чоботи?

купити взуттяКороткий огляд далі! З нашими порадами Ви ідеально підготуєтеся до нового сезону!

Яке купити взуття жіноче на осінь і зиму вже зараз?

Якщо Ви досі не знаєте, яке саме купити взуття жіноче, ми склали для Вас кілька порад, що неодмінно стануть у нагоді під час шопінгу. У нашому топі найбільш актуальні тренди 2019-2020:

  1. Анімалістика. Фактурне тиснення шкіри під змію, леопарда, крокодила та навіть зебру справжній маст-хев цього сезону. Напівчеревики жіночі з яскравим та неординарним принтом в анімалістичному стилі також у тренді! До речі, геометрія, абстракція та рослинні мотиви теж не залишилися у минулому, не оминіть їх увагою.
  2. Масивні грубі боти на тракторній підошві та черевики чорні на платформі. Особливо гучний тренд, що захопив дизайнерів та модниць в усьому світі. Маскулінність, мілітарі та бунтарський дух такого взуття гарно доповнює не лише total black look, але також зручний кежуал та навіть романтичні образи зі сукнями чи спідницями плісе, до прикладу.
  3. Черевички та ботильйони на каблуку у вікторіанському стилі, що поєднують у собі одразу декілька трендів — квадратний/гострий мисок, висока шнурівка, підбори кіттен хіллс або трапеція/цеглинка.
  4. Білі жіночі черевики. Непрактично, якщо пересуватися містом у громадському транспорті, проте вони дуже модні зараз і утримають свої позиції щонайменше до прийдешньої весни. Ви можете обрати як тендітні казаки, так і грубі мартінси або навіть берци.
  5. Чоботи-труби з широкою халявою, до якої слід заправляти широкі штани. Таке шкіряне жіноче взуття популярне ще з весни і тримає свою трендовість навіть у холодну пору. Закруглений носок, гладка матова або фактурна з легким глянцем шкіра, високі стійкі підбори — класика, що завжди у моді!

Де можна вигідно придбати ці та інші взуттєві новинки? В онлайн-магазині https://crocuscity.ua/! Тут завжди гарний вибір модного і якісного взуття, а ще такі приємні ціни та сезонні розпродажі! Ви неодмінно знайдете на їх сайті потрібну модель, що не лише зробить Вас стильною, але й заощадить кошти!

Магазин жіночого взуття Crocus City: переваги покупки

купити взуттяЧому варто обрати саме магазин взуття Crocus City:

  • Чудовий асортимент черевиків, чобіт, кросів на будь-який смак, колекції регулярно оновлюються!
  • Інтернет-магазин взуття дбає про Ваші комфортні та вигідні покупки, тому обирати на сайті простіше і швидше, аніж будь-де. Розпродажі, акції, знижки постійним покупцям та дисконтна програма заощаджень — мрія кожної красуні!
  • У Crocus тільки якісне шкіряне та замшеве взуття!
  • Швидке доставлення та професійний привітний сервіс!

Крокус — магазин взуття, в якому є все, чого жадають сучасні жінки, які кожного дня виглядають стильно та доречно!