вівторок , 19.03.2024

Основні аспекти вибору металопластикових вікон. На що звертати увагу в першу чергу?

Металопластикові вікна є найбільш популярним видом віконних рам практично у всіх житлових будинках — завдяки оптимальній ціні і високим технічним параметрам, якісні металопластикові вікна забезпечують домашню атмосферу захистом від холодної погоди і вуличного шуму.

Вибираючи віконні рами, варто враховувати всі, навіть найменші, нюанси, адже вікна встановлюються на десятиліття, тому дуже важливо вибрати максимально надійний варіант.

Обов’язково варто скористатися калькулятором вікон — простий додаток дозволяє розрахувати всі специфікації віконної рами з точністю до міліметрів. Для використання кращого калькулятора вікон в Інтернеті рекомендуємо перейти на наш сайт.

Під час безпосереднього вибору віконної рами, настійно рекомендується дотримуватися ряду фундаментальних критеріїв, увага до яких визначить вдалий і правильний вибір віконної рами для вашого будинку.

штори, вікна

Перш за все, обов’язково уважно огляньте ПВХ-профіль вікна. Всі шви і стики повинні бути максимально щільними, без викривлень і прогалин. Також, поцікавтеся репутацією виробника віконної рами, так як на сучасному ринку разюче багато різних компаній, і далеко не всі з них заслуговують на довіру клієнтів.

Корисним буде перевірка справності ручки вікна — вона повинна плавно відкриватися і не заїдати, так як поворотні механізми металопластикових вікон іноді дуже крихкі і можуть зламатися від неправильного натискання.

Настійно рекомендується огляд відповідної документації щодо номінальних параметрів віконної рами, терміна гарантійного обслуговування і класу шумо- і термоізоляції. У відповідності з усіма необхідними документами, віконні рами від топових виробників будуть надійно захищати вас довгі роки.

В іншому ж випадку, ви ризикуєте зіткнутися з необхідністю заміни віконної рами вже протягом декількох років або навіть одного холодного сезону. Саме в зимові періоди всі дефекти конструкції металопластикового вікна проявлять себе в повну міру, так що намагайтеся ретельно перевіряти герметичність, справність і якість виробу в процесі придбання та ніколи не купуйте віконну раму, якщо вона просто підходить вам за розмірами.

вікна, купити

 

Вкрай важливий параметр віконної рами з пластика — кількість шарів. Цей аспект безпосередньо впливає на властивості термоізоляції вікна в теплу і холодну погоду. Якісна віконна рама повинна забезпечувати повну герметичність приміщення при закритому вікні і забезпечувати високі показники збереження тепла — це особливо важливо під час холодних зим.