четвер , 25.04.2024

На детекторі брехні “слугу народу” з Прикарпаття питали про хабарі, а він зізнався у дещо іншому

За попередніми результатами детектора брехні народний депутат від “Слуги народу” Олег Марусяк картає себе через недостатню освіченість для роботи у Верховній Раді.

Олег Марусяк

Про це повідомила голова науково-методичної ради Всеукраїнської асоціації поліграфологів Жаннетти Половнікової після проведення дослідження, передає “Українська правда”.

“Отримані певні реакції, які свідчать, що досліджувана особа сама крає себе, бо вважає, що має недостатньо освіти і знань для роботи у Верховній Раді. Більше ніякої прихованої інформації не було, крім того, що пан депутат вважає, що має трохи замало знань для такої роботи”. – зазначила Жаннетта Половнікова.

Сам Марусяк запевнив, що себе не картає.

“Я себе за це не картаю. Все у мене з цим добре. Я входжу в цей ритм. Зовсім новий вид діяльності. До цього часу я ніколи не був публічною особою, тому для мене це незвична ситуація”. – пояснив Олег Марусяк.

Поліграфолог запевнила, що Марусяк не володіє жодною прихованою інформацією щодо отримання коштів за провалений законопроект.

Також, за словами Половнікової, Марусяк нікого з колег по партії не підозрює у тому, що вони могли взяти хабар.

При цьому вона повідомила, що остаточні результати дослідження будуть відомі 25 жовтня у другій половині дня.

Нагадаємо, Марусяк потрапив у Верховну Раду за списком від партії “Слуга народу” під номером 52. Він директор ПП “Гаразд”. Проживав у місті Калуш Івано-Франківської області.

Марусяк член комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. У комітеті він відповідає за питання щодо організації та оподаткування грального бізнесу.