четвер , 28.03.2024

Жахлива смерть: на Івано-Франківщині засипало кукурудзою двох людей (ФОТО)

Рятувальники підняли на поверхню тіла двох загиблих людей.

кукурудза, засипалоУ понеділок, 28 жовтня о 21:13 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини міста Галич надійшло повідомлення про те, що в селі Кінашів Галицького району, на території елеватора для зберігання кукурудзи приватного підприємства “АГРО-ВІТА” в приймальній ямі сушки елеватора перебуває троє осіб, яких засипає кукурудзою.

До місця події негайно було направлено галицьких рятувальників, пише Панорама Прикарпаття з посиланням на прес-службу управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, працівниками підприємства врятовано чоловіка, 1986 р.н. Потерпілого було передано працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги та госпіталізовано до Галицької центральної районної лікарні.

Рятувальники,прибувши до місця виклику, спільно з працівниками підприємства о 21:41 підняли тіло чоловіка 1963 р.н. та о 22:02 виявили та підняли тіло чоловіка 2000 р.н.

Для проведення робіт з пошуку потерпілих було залучено 18 чоловік на 4 одиницях техніки від Управління ДСНС в області. На місці події працювала мобільно-оперативна група та чергова зміна оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області.