четвер , 28.03.2024

Як вибрати якісну футболку?

Футболка — це саме той універсальний елемент одягу, який можна знайти в гардеробі і у чоловіків, і у жінок.

Футболки будуть в пору практично в будь-який час року, а для літнього гардеробу і активного відпочинку немає більш практичного і зручного одягу. Різноманітні принти на футболках будуть ідеальної демонстрацією вашого індивідуального стилю.

За якими ж критеріями варто вибирати чоловічі футболки і на які критерії звертати увагу при придбанні? Придбати футболку на будь-якй смак можна тут

футболка

На що звертати увагу при виборі футболки?

Вибір будь-якого одягу практично завжди починається з уважного огляду швів — це логічно, адже якщо футболка зшита якісно, ​​то ви зможете носити її роками. Якщо крій поганий, то відразу ж після першогЯк вибрати якісну футболку?

о прання, одяг перетвориться в ганчірку. Адже вам не потрібні покупки футболок кожен день. Тому варто вибирати саме ту футболку, шви якої виготовлені більш якісно і щільно.

Вибираючи футболку, відразу ж зверніть увагу на крій і виворітну сторону. Шви повинні бути максимально акуратними, не повинно бути пропусків і стирчащих ниток.

На сучасному ринку безліч футболок низької якості через простоту і високу швидкість виготовлення, тому при купівлі вкрай уважно оцінюйте стан кожного шва на футболці. Приміряйте і порівняйте шви між собою, склавши футболку по рукаву — якщо зі швами і виворітного стороною все в порядку, можна приступати до оцінки якості тканини.

футболка

Обов’язково переконайтеся в тому, що тканина гіпоалергенна — бажано, виготовлена з натуральних матеріалів. В такому випадку, футболка буде приємна на дотик і легка при носінні, сприяє комфортній циркуляції повітря. Найчастіше, футболки виготовляються з бавовни або поліестеру — ці тканини найбільш придатні для такого близького до тіла елемента гардероба. Крім того, поширені льон, шовк і віскоза.

Натуральні матеріали позитивно впливають на якість футболки навіть при невеликих домішках в тканині, так що уважно вивчіть склад тканини футболки перед покупкою, і намагайтеся вибирати ту, де найбільше натуральних домішок, або ж вона повністю виготовлена ​​лише з природних матеріалів. У такому випадку, навіть взимку вона буде приємно обволікати тіло і дарувати комфортні відчуття під час носіння.

Варто відзначити, що натуральні тканини іноді коштують дуже дорого, але в будь-якому випадку, краще витратити трохи більше грошей і отримати в результаті практичний, надійний і комфортний елемент одягу, який буде настільки ж корисний в літню спеку, як і в зимову холоднечу.