п’ятниця , 29.03.2024

У Чехії українці потрапили в страшну аварію – автобус перекинувся на дах (ФОТО)

Внаслідок аварії постраждали 10 пасажирів, 7 з травмами госпіталізовані до лікарні.

ДТП, Чехія

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі, 20 жовтня, поблизу села Несовіце по дорозі в Брно, повідомляє “Мукачево.нет” з посиланням на чеські ЗМІ.

Так, мікроавтобус, в якому перебувало 12 пасажирів, злетів з дороги та перекинувся на дах.

Внаслідок аварії 10 осіб отримали травми — 3 жінки та 7 чоловіків.

Семеро — легкі травми, не були госпіталізовані, троє важко поранені — госпіталізовані до лікарні м. Брно та отримують допомогу.

Одна з пасажирок мікроавтобуса отримала серйозні травми і була перевезена рятувальниками для екстреного прийому в університетську лікарню в Богуніце, Брно.

“Один з чоловіків також отримав травми середньої тяжкості. Інші пасажири покинули місце аварії з незначними травмами”, – повідомила прессекретар екстрених служб Барбора Труксова.

“50-річний водій фургона сказав, що, ймовірно, заснув за кермом “, – повідомив представник поліції Богуміл Малашек про дорожньо-транспортну пригоду.

«Пожежники надавали першу допомогу постраждалим. Під час рятувальних робіт рух на дорозі було зупинено до 4.50 “, — додав речник пожежної служби округу Висково.

Наразі всі обставини аварії встановлюють правоохоронці. Втім, за попередньою інформацією, причиною ДТП стало те, що водій заснув за кермом.

Нагадаємо, вночі, 19 жовтня, десятеро українців постраждали внаслідок ДТП в Угорщині.