п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську обікрали квартиру на першому поверсі – винесли 200 тисяч і золото

В Івано-Франківську у неділю, 6 жовтня, надійшло повідомлення від 33-річної жінки про те, що її квартиру на першому поверсі обікрали.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники викрали 206 тисяч 100 гривень та золоті вироби. У період злочину заявниці вдома не було.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ і розшукують зловмисників, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Крадіжки з помешкань є досить поширеними злочинами, тому аби запобігти неприємностям, поліцейські радять подбати про безпеку своїх домівок:

– якщо вас не буде дома декілька днів або тижнів, домовтеся із сусідами, аби вони наглядали за вашою квартирою і регулярно виймали кореспонденцію з поштової скриньки.

– обов’язково встановлюйте решітки, якщо живете на нижніх поверхах.

– щоб бути спокійними та не турбуватися про можливість проникнення до вашої квартири – встановлюйте системи сигналізації.

Якщо трапився злочин, то працівники поліції просять не зволікати – терміново телефонувати на «102». Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин «за гарячими слідами» та повернути втрачене майно.