п’ятниця , 19.04.2024

Стильна спальня за дрібні кошти

Це дійсно можливо. Задля зміни настрою вашої спальні не потрібно замовляти нові меблі, килими та світильники.

спальня Modern

Достатньо декілька дрібничок та нова красива постільна білизна. Що зараз у тренді?

Екологічність

 

спальня

Ніякої синтетики, штучних квітів та пластикових скриньок. Обираємо недорогу бязь https://barbatextile.ua/category/byaz/, звичайну або Голд люкс. Це натуральне бавовняне полотно із простим переплетенням.

Тканина дихає, відмінно всмоктує вологу, витримує безліч циклів прання, блискавично сохне та легко прасується. Для домашнього текстилю варто обирати бязь із щільністю понад 125гр/м, вона буде служити багато років.

Якщо душа просить чогось більш коштовного – зверніть увагу на ранфорс та голд-сатин. Ці натуральні бавовняні тканини із високим рівнем щільності плетення мають особливий блиск, гладку поверхню та дуже міцні. Нові технології дозволяють наносити на тканину візерунки із 3D ефектом, які перетворюють ліжко у витвір мистецтва.

Світлі кольори

спальня Прованс

Чорна білизна вийшла з моди. До ліжок селебриті повернулись натуральні пастельні відтінки. Психологи підтверджують, що світлий колір постільної білизни допомагає швидкому засинанню та підвищує якість відпочинку.

Модні кольори сезону 2019-2020:

  • всі відтінки пудри: блідо-рожевий, бежевий, вершковий, молоко із кавою;
  • ніжні зелені кольори молодої травички, м’яти, весняного листя;
  • світло-жовті відтінки лимону, яблука, сонячного променю;
  • світло-блакитні, бузкові, фіалкові, перламутрові.

спальня

Палітра фарб допомагає відтворити певний стиль:

  • однотонна постільна білизна природних кольорів додає вишуканості та закінченості спальні у скандинавському, класичному, еко- та мінімалістському стилях;
  • холодні відтінки створюють особливу атмосферу для спальні у стилі лофт та хай-тек;
  • бузковий або м’ятний ідеально пасує до спальні у стилі арт-деко або модерн;
  • зігріваючі жовті, рожеві та вершкові кольори підтримують атмосферу спальні в орієнтальному, мексиканському або африканському стилях;
  • сплетіння відтінків у квітковому орнаменті підкреслює затишок спальні у стилі прованс.

Контраст

спальня Модеста

В моді контрастні візерунки шоколадних, темно-зелених, темно-синіх, насичених лілових кольорів на фоні світлих відтінків. Така білизна чудово виглядає без додаткового покривала та створює у кімнаті різний настрій.

Якщо ваша спальня має багато насичених кольорових елементів – для рівноваги залиште ліжко у спокої. Чудово виглядає однотонна білизна, клітинка та смужка із ледь помітною зміною кольору.