четвер , 25.04.2024

В Івано-Франківську водій маршрутки побився з пасажиркою (ВІДЕО)

У середу, 9 жовтня, в Івано-Франківську стався конфлікт між водієм маршрутного автобуса та пасажиркою.

бійка, водій

Допис про сутичку оприлюднили на Інстаграм-каналі national_memes_academy, пише Панорама Прикарпаття.

Інцидент виник між пасажиркою та водієм комунального автобуса №27. У коментарях до відео адміністратори написали, що дівчина нецензурно висловлювалась.

Після цього водій наказав пасажирці, щоб вона вийшла з транспорту. Вона відмовилась це робити. Відтак, згодом кермувальник підійшов до неї та силоміць витягнув її з автобуса.

На вулиці конфлікт продовжився. Згодом водій поїхав далі, а пасажирка залишилася на зупинці.

У комунальному підприємстві “Електроавтотранс” прокоментували даний інцидент, зазначивши, що водій буде звільнений з роботи.

“Конфлікт виник через неадекватну поведінку пасажирки у громадському місці, яким є громадський транспорт. Проте, реагуючи на такі дії водій перевищив свої повноваження, поводив себе не належним чином із застосуванням фізичної сили, що не може бути виправдано навіть попри провокативні дії пасажирки”, – йдеться у повідомленні КП “Електроавтотранс”.

У прес-службі перевізника також запевнили, що за такі дії та нанесення репутаційної шкоди підприємству водій буде звільнений з роботи.

“Просимо вибачення у пасажирки за дії водія, а також у всіх, хто став свідком цього прикрого епізоду”, – зазначається у повідомленні.