четвер , 25.04.2024

БК Парі-Матч – огляд букмекерської контори, ставки, коефіцієнти

Парі-Матч – чесна онлайн букмекерська контора з багатою історією і бездоганною репутацією.

Парі-Матч, онлайн ставки

Тут створені ідеальні умови для беттінгу: хороші коефіцієнти, унікальний розпис, бонуси новим гравцям, різні акції, зручні програми для гри з мобільного і професійна служба підтримки. Про ці та інші моменти – в докладному огляді Панорами.

Коефіцієнти в Парі-Матч

Коефіцієнти в букмекерській конторі хороші, ставки онлайн в Парi Матч – це не тільки можливість отримати задоволення від гри, але й чудовий шанс заробити реальні гроші.

Середня маржа – 6-7% в пре-матчі. Як і більшість інших букмекерів, найнижча маржа пропонується для ставок на топові футбольні турніри – 4-5%. Однак незадовго до стартового свистка відсоток маржі знижується до 2%. Інші європейські чемпіонати з топ-20, наприклад Португалія і Бельгія, обкладаються маржею 5.5%. Непопулярні турніри – до 8%.

Цікава позиція в Парі-Матч з хокею. Для ставок на КХЛ і інші європейські чемпіонати маржа становить 5-6%, тоді як на NHL коефіцієнти трохи нижче – 7%. Теніс йде з маржею 7-8%, незалежно від статусу змагань.

У ставках на баскетбол закладається маржа від 7% до 12%, при цьому показники різняться для ринків: тотал і фора – 7-8%, основний результат – 10-12%.

Завдяки наявності послуги «Замовлення коефіцієнта» і лінії «Експрес Плюс» букмекер заслуговує високу оцінку за коефіцієнти.

Замовлення коефіцієнтів – функція, що дозволяє кожному клієнту замовити свій коефіцієнт, який на 10% може бути вище зазначеного в лінії. Доступна послуга для ставок на суму від 1000 доларів. Рішення по кожній заявці приймається індивідуально.

Експрес Плюс – спеціальна лінія з підвищеними коефіцієнтами для ставок типу експрес. Ставити по цій лінії можна на експреси, що складаються мінімум з трьох подій.

Лінія, розпис в БК Парі-Матч

Букмекерська контора Парі-Матч робить акцент на популярних видах спорту і турнірах. Тут немає екзотичних видів спорту, нижчих дивізіонів і молодіжних ліг, за рідкісним винятком.

У Parimatch приймаються ставки на футбол, теніс, баскетбол, хокей, волейбол, авто-мотоспорт, американський футбол, бейсбол, більярд, бокс і єдиноборства, гандбол, кіберспорт, легку атлетику, настільний теніс, політику, регбі та шахи. Також в лінії є категорії «Різне» – ставки на риболовлю, фінансові парі і «Розваги» – КВН, YouTube, Гра престолів і інші пропозиції.

Розпис достатньо змістовний. Є азіатський гандикап, цілочисельні індивідуальний тотали, автори голів, багато комбінованих ставок. На футбол пропонується до 400 випадків, теніс – до 100, хокей – до 600. Розпис на хокей дуже широкий, за цим параметром Парі-Матч помітно перевершує своїх конкурентів.

У лінії Паріматч присутні всі основні чемпіонати і ліги. Букмекер пропонує гідний розпис, включаючи статистику і кіберспорт. На відміну від багатьох конкурентів, букмекер орієнтується не тільки на популярні ліги і матчі. Тут можна, наприклад, зустріти ставки на першість Чехії з футболу. На всі спортивні події пропонуються фори, тотлали, розробляються унікальні ставки. Для зниження ризиків по спортивних ставок, букмекер пропонує клієнтам скористатися функцією «Кеш аут» і повернути частину грошей на свій рахунок.

Служба підтримки

Служба підтримки – цілодобова. Час відповіді співробітників БК залежить від їх завантаженості та способу зв’язку. По телефону всі питання можна вирішити в режимі реального часу, по пошті рішення проблеми може затягнутися.

Способи зв’язку:

• Телефон для зв’язку: 8-820-0011-0260 (для України).

• Пошта для зв’язку: support@parimatch.com

• Онлайн-консультант: онлайн-чат доступний в режимі 24/7. Згорнуте вікно онлайн-консультанта «Є питання?» Завжди знаходиться в правому нижньому кутку.