середа , 17.04.2024

Франківців просять допомогти зібрати кошти на житло багатодітній сім’ї

У сім’ї Палагніїв восьмеро дітей, через це вони не можуть взяти в оренду жодну квартиру – орендодавці не хочуть здавати житло такій великій сім’ї.

Досі сім’я жила у старому напівособняку, який от-от знесуть. Будинок із пліснявою та замоклими кутами, а у останні дні там зовсім не було світла, пише “Побудовано”.

Небайдужий франківець Anatolii Gaivoronskyi розповів про цю ситуацію у Фейсбуці та закликав усіх небайдужих допомогти родині зібрати гроші на власне житло:

“Народ,є сім’я Палагніїв Валерія і Оксани.В них 8 дітей,від 6 до 16 років. Вони реально не мають де жити. Через кількість дітей їх не хоче брати орендодавець ні один. Зараз живуть у квартирі,але до 1го грудня їх просять її звільнити.

Люди порядні, ні алкоголіки,ні наркомани,ні жебраки,але купити своє житло їм нереально і майже доведені до відчаю тим,що вони фактично нікому не потрібні в цій країні. Хто хоче допомогти,той знайде можливість. Є будинок(півособняк)і його ціна 35000$. Хто скільки може і кому скільки на серці, будь ласка”, – пише чоловік.

Допомогти можна, надіславши грошей на цей рахунок:

Приватбанк: 5168 7427 2267 7477 Валерій Палагній