четвер , 28.03.2024

Снуд, біні або кепі: обираємо модну шапку на зиму

Холодні зимові дні дуже агресивно сприсають на кровообіг голови та стан волосся.

Якщо мрієте про розкішне волосся та плануєте провести зиму без завжди несподіваних простуд – варто купити декілька модних в’язаних шапок. Модні аксесуари від українського виробника «Наталка» https://natalka.ua/ коштують небагато, якісні та дозволяють щодня створювати модні образи. Що обрати на сезон 2019-2020?

Біні


Мінімалістські шапки не виходять з моди вже декілька років. Біні щільно обтягують голову, прикривають вуха, захищають волосся від холоду та вітру. В залежності від типу обличчя варто обирати біні без відворотів, з відворотами, подовжені, з помпонами, вушками.

В цьому сезоні особливо модні прості біні без відворотів, які легко носити у сумочці в якості експрес-захисту під час завірюхи. В моді простенькі шапочки з написами та стильною металевою фурнітурою. Якщо ви власниця розкішних локонів, то з-під маленької шапочки вони будуть виглядати неймовірно привабливо.

Якщо у вас кругле обличчя, зверніть увагу на біні з пишними відворотами, косами, об’ємними чарунками, асиметричними візерунками.

Подовжені біні чудово доповнюють зимовий look із товстим светром,короткою курткою, міховим жилетом, еко-шубкою. Подовжену модель можна викласти цікавими заломами, асиметрично, зібрати складками за допомогою брошки.

Берет

В’язаний об’ємний берет легко трансформується та підходить практично всім. Пишна м’яка пряжа дозволяє викласти модель з урахуванням особливостей форми обличчі, зачіски, аксесуарів.


В цьому сезоні в моді картаті берети з м’якою зміною відтінків. Зверніть увагу на об’ємні моделі-трансформери, які легко пристосовуються до вашого настрою та типу верхнього одягу.

Снуд


Шарф-кільце не виходить з моди. Обов’язково купіть декілька коротких снудів з тоненького м’якого трикотажу, що заміняють воротник пуловера та в’язаної сукні. Змінюючи снуди від контрастного до однотонного, ви щодня отримуєте новий образ без зайвих аксесуарів.

Короткий снуд чудово доповнює зимовий образ із курткою, пальто, шубкою. Снуд із доданим об’ємом виглядає романтично та підходить практично всім жінкам, незалежно від віку та типу фігури. Довгий снуд легко використовувати як шарф, шапку або прикрасу куртки.

В сезоні 2019-202 в моді пишні об’ємні снуди із люрексом, рельєфними візерунками, косами, чарунками.