четвер , 28.03.2024

Поліція затримала підозрюваного у замаху на вбивство прикарпатця (ФОТО)

Правоохоронці Прикарпаття розшукали та затримали підозрюваного у замаху на вбивство.

Про це сьогодні, 24 вересня, повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Оперативні працівники управління карного розшуку ГУНП в області спільно з спецпідрозділом «УКОРД» затримали підозрюваного у вчинені замаху на вбивство в Косові.

Нагадаємо, подія трапилася у липні 2018 року у Косові. До місцевої поліції звернувся місцевий житель, 1958 р.н., про те, що виїжджаючи з власного подвір’я, виявив під машиною небезпечний предмет.
В ході огляду транспортного засобу працівники вибухотехнічної служби виявили саморобний вибуховий пристрій, який мав 5кг в тротиловому еквіваленті.

В ході оперативно-розшукових заходів у Волинській області оперативники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в області спільно з спецпідрозділом «УКОРД» затримали підозрюваного причетного до вказаного злочину. Він 41– річний мешканець Києва. Раніше судимий за вчинення тяжких злочинів корисливо- насильницького спрямування.

Правоохоронці провели ряд обшуків в Київській, Волинській та Івано-Франківській областях, в ході яких вилучено предмети зовні схожі на вогнепальну зброю та боєприпаси.

Наразі правопорушника затримано відповідно до кримінально-процесуального кодексу. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вказаного злочину. Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин), п.5 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.