п’ятниця , 29.03.2024

Палицею в голову – ревнивий прикарпатець проламав жінці череп

Подія трапилася 7 серпня близько 22 години в Яремчі. Перехожі громадяни побачили закривавлену жінку і викликали поліцію.

Під час з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що одній із вулиць міста Яремча між чоловіком і жінкою по фоні ревнощів виник конфлікт. В ході інциденту 28-річний мешканець Тлумаччини схопив дерев’яну палицю і вдарив потерпілу в голову та втік з місця події.

Через годину правоохоронці розшукали та затримали зловмисника в одному із місцевих кафе, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

У потерпілої яремчанки, 1991 року народження, діагностували перелом кісток черепа та забій головного мозку, наразі вона у лікарні.
Затриманий раніше притягався до кримінальної відповідальності і був судимий за крадіжки та нанесення легких тілесних ушкоджень.

Незабаром слідчі оголосять чоловікові підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі, а суд обере йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.