п’ятниця , 29.03.2024

Заробітчани вбили поляка – за кордоном судять двох українців

Двох українців звинуватили у вбивстві, скоєному в м. Серадз, що у Лодзькому воєводстві. Винуватцями є двоє чоловіків, віком 22 та 24 роки, які вбили місцевого жителя.

Районна прокуратура направила до районного суду в м. Серадз обвинувачувальний акт проти двох громадян України за вбивство чоловіка. Це — результат трагічних наслідків побиття кількох місяців тому, жертвою якого став житель міста.

Чоловік отримав серйозні травми. Врятувати потерпілого не вдалося — він помер у лікарні менше, ніж через два місяці після трагічної події.

22-річний та 24-річний обвинувачені зізналися у злочині, але вказали, що не пам’ятають інциденту через стан нетверезості — обоє на момент події перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Як встановила прокуратура, підсудні працювали в Польщі, а в день інциденту саме поверталися з пабу. По дорозі вони зустрілися з потерпілою стороною. Слово за слово — і дійшло до бійки. Молодики збили чоловіка з ніг і почали бити по голові. Після цього вони покинули побитого напризволяще та втекли з місця події. Потерпілого знайшли випадковий перехожий та зателефонував до служб екстреної допомоги.

Після транспортування до лікарні постраждалому було надано медичну допомогу, але 21 квітня 2019 року він помер, — зазначає джерело.