п’ятниця , 29.03.2024

В аварії на Закарпатті загинув 44-річний водій із Коломиї (ФОТО)

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася поблизу Нижніх Воріт на Воловеччині, правоохоронці розпочали слідство

Причини аварії, внаслідок якої помер водій легковика, а його пасажири – жінка та двоє малолітніх дітей, потрапили до лікарні, з’ясовують закарпатські слідчі.

Попередньо правоохоронці встановили, що 6 серпня близько 12:00 неподалік села Абранка трапилося зіткнення між автомобілем «Opel» під керуванням 44-річного мешканця Коломиї, Івано-Франківської області та вантажівкою, яка рухалася у зворотньому напрямку.

В результаті аварії, водія легковика госпіталізували до реанімаційного відділення Воловецької лікарні, де він згодом помер. У авто з чоловіком перебували також 41-річна його дружина та двоє діток, віком 4 і 7 років. Їх госпіталізовано до лікарні, загрози їх життю немає.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз, у ході яких має бути з’ясовано усі обставини даної автопригоди.

У справі триває досудове розслідування, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.