четвер , 28.03.2024

У Яремчі пограбували іноземця, який приїхав відпочивати в Карпати

Працівники Яремчанського відділу поліції по «гарячих слідах» затримали зловмисника, причетного до пограбування громадянина Литовської республіки.

Вчора, 27 серпня, близько 20 години до поліції звернувся 41-річний громадянин Литви з повідомленням про те, що перебуваючи на відпочинку в місті Яремче, його пограбував невідомий чоловік.

Застосувавши фізичну силу, правопорушник відібрав у потерпілого грошові кошти в сумі 500 Євро, після чого втік у невідомому напрямку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці за «гарячими слідами», на одній із вулиць міста затримали зловмисника.

Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Викрадені грошові кошти поліцейські вилучили.

Грабіжника слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Молодикові за скоєне загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Тривають слідчі дії, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.