п’ятниця , 19.04.2024

Учні Католицької гімназії Івано-Франківська побували в Меджугор’є (ФОТО)

З 16 по 23 серпня відбулася духовна мандрівка учнів  8-A класу (класний керівник п. Олена Рубашевська) Католицької школи-гімназії св. Василія Великого м. Івано-Франківська з їх батьками та наставниками до Меджугор’є.

Дана подорож була організована Паломницьким центром спільно з Молодіжною комісією Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Керівником групи був о. Іван Сас – заступник голови Молодіжної комісії Архієпархії.

Духовна програма вкючала в себе щоденні Божественні Літургії, молитви на вервиці на горі Подбрдо, розважання над Хресною Дорогою Ісуса Христа на горі Крижавіц, а також спільні духовні вечірні розважання.

Особливим наміренням, за яке молилися юні прочани, було випросити в Бога мудрості, сили і наснаги для української молоді.

Крім духовної програми діти мали нагоду також відпочити на березі Адріатичного моря та помолитися Службу Божу в Макарську — туристичному центрі, розташованому у формі підкови в бухті між горами Біоково та Адріатичним морем.

Також для учнів була організована цікава програма в Будапешті, яка розпочалася зі спільної Служби Божої та екскурсії по місту і завершилася  відвідуванням термальних купалень.

Всі учасники подорожі повернулися додому радісними та сповненими бажання зростати і вдосконалюватися в новому навчальному році, повідомляє департамент інформації Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.