четвер , 25.04.2024

Заходи з нагоди Дня Незалежності України в Івано-Франківську

Урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України в обласному центрі розпочнуться об 11.30 год з поминального Богослужіння за загиблими в Іловайському котлі та всіма загиблими в зоні АТО та ООС.

Після цього іванофранківці та гості нашого міста о12-ій годині можуть приєднатися до ходи пам’яті «Іловайськ» (від Архікатедрального Митрополичого собору – майдан Шептицького) та ходи ветеранів визвольних змагань (від вул.Б. Лепкого), які завершаться у Меморіальному сквері, де о 12.20 год проведуть панахиду за загиблими за волю і незалежність України та покладуть квіти до могил.

З 13.00 до 13.30 год від Меморіального скверу до Вічевого майдану пройде святкова хода громадськості у національному строї, де відтак відбудеться екуменічний молебень за Україну та український народ, привітання від влади області і міста й святковий концерт «Горді тим, що незалежні».

О 18.00 год на площі І.Франка відбудеться святковий концерт Івано-Франківського національного академічного гуцульського ансамблю пісні і танцю «Гуцулія», а 20.00 год – концерт за участю молодіжних гуртів «Цвіт Кульбаби»та «Піанобой».

Нагадаємо, що з переліком основних заходів до Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України в області можна ознайомитись тут.