п’ятниця , 29.03.2024

В аварії на Івано-Франківщині зіткнулися 5 автомобілів

Дорожньо-транспортна пригода за участі п’яти автомобілів трапилася у суботу, 20 липня, у селі  Орелець Снятинського району.

Близько 13 години 20 хвилин 53-річний мешканець міста Чернівці, керуючи автомобілем «Ford Siera», здійснив зупинку та стоянку даного автомобіля, на проїжджій частині.

Це призвело до у складення руху  на даній ділянці дороги,  та змусив інших учасників різко гальмувати та змінювати напрямок руху, яке призвело до ДТП.

Проте, 30-річний водій керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримавшись безпечної дистанції, та здійснив зіткнення із вищевказаним автомобілем. У свою чергу ще один 27-річний водій керуючи автомобілем «Mercedes-Benz sprinter», не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення із попереднім авто марки «Mercedes-Benz sprinter».

В цей час 36-річний кермувальник з Республіки Молдови на автомобілем «Volkswagen Caravelle», не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення із вище вказаним автомобілем, після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіштовхнувся з автомобілем «ВАЗ 2104», під керуванням громадянина, 1954 року народження  мешканця Снятинського району.

Внаслідок ДТП водія автомобіля «ВАЗ 2104» з отриманими тілесними ушкодженнями доставлено до лікувального закладу.

Усі водії – тверезі, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.