четвер , 28.03.2024

У Франківську чарівна жінка попалася на хабарництві (ФОТО)

Працівники поліції викрили у хабарництві керівника Головного управління статистики в Івано-Франківській області

Про це повідомляють в управлінні захисту економіки в Івано-Франківській області.

Сьогодні 1 липня працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області, слідчі Івано-Франківського відділу поліції за процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури затримали керівника Головного управління статистики в Івано-Франківській області під час отримання неправомірної вигоди у вигляді товарно-матеріальних цінностей (електронної техніки), що в грошовому еквіваленті становить 8 тисяч 900 гривень.

Неправомірну вигоду посадовець вимагала від приватного підприємця за погодження та підписання договору оренди та акту прийому-передачі нежитлового приміщення, яке перебуває на балансі згаданого управління.

На разі вирішується питання про затримання останньої в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошення їй повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального Кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.