четвер , 18.04.2024

Прикарпаття розпочало сезон із впевненої перемоги над Минаєм (ВІДЕО)

У Минаї  івано-франківське “Прикарпаття” розгромило новачка.

Дебют Василя Кобіна на тренерському посту виявився невдалим. Його підопічні провалили перший тайм, що визнав і сам наставник трьома замінами вже в перерві, пише Ua-football.

Після нього гра вирівнялася і у “Миная” почали регулярно виникати епізоди біля чужих воріт, правда були вони вже результатом концентрації суперника на обороні і його бажання зберегти переможний рахунок.

Яким же чином “Минай” загнав себе в кут? В епізоді з першим голом відразу три захисники не перервали простріл справа і захисник “Прикарпаття” Василь Француз в результаті цього виявився один на лінії воротарського.

Через десятихвилинку стався грубий ляп опорної зони, в результаті чого Роман Барчук отримав м’яч від суперника на вихід один в один. Звичайно ж, досвідчений форвард іванофранківців використав свій шанс подвоїти перевагу гостей. Причому він же міг забивати і за кілька секунд до цього, але із забійної позиції влучив у поперечину.

В самій же кінцівці Ігор Худоб’як втік на побачення з воротарем зі своєї половини поля і забив третій м’яч. Цей епізод спишемо на фінальний навал, в ході якого захисники господарів вже забули про будь-яку підстраховку, хоча помилка все одно серйозна.

Минай – Прикарпаття 0:3 (0:2)
Голи: Француз (30); Барчук (41); Худоб’як (89)

Минай: Попович, Беца (Кіча 46), Допілка, Антоніо Сантос, Стасюк, Вагін (Микуляк 46), Гавриленко, Пиняшко (Карноза 65), Страшкевич, Гегедош (Кополовець 46), Маїк (Шпак 78).
Прикарпаття: Піцан, Бойко (Данищук 83), Бочкур, Француз, Яневич, Борисевич (Боришкевич 68), Оринчак, Семотюк (Дитко 60), Кузьмін, Януш (Конкольняк 50), Барчук (Худоб’як 77).
Попередження: Микуляк (84) – Француз (3); Семотюк (17); Дитко (73); Боришкевич (79)