вівторок , 23.04.2024

Запекла боротьба за мандат: біля ОВК у Долині зібралися люди та приїхали спецпризначенці (ФОТО)

У вівторок, 23 липня, поліцейські Івано-Франківщини забезпечували охорону громадського порядку в місті Долина.

Біля окружної виборчої комісії зібралися люди, які схвильовані через досі не підраховані результати виборів депутата до Верховної Ради по 86 виборчому окрузі (місто Болехів з населеними пунктами Болехівської міської ради, Долинський, Рожнятівський райони, частина Богородчанського району).

За даними ЦВК, точиться запекла боротьба між Олександром Матусевичем від “Слуги народу” та самовисуванцем Дирів Анатолієм. Наразі опрацьовано 97,84% голосів виборців і різниця між суперниками становить лише один відсоток.

Правоохоронці запевняють, що зроблять усе, щоб забезпечити безпеку громадян та законність, не допустити порушень громадського порядку та виборчого законодавства.

До охорони громадського порядку у м. Долина залучилися правоохоронці роти поліції особливого призначення, тактико оперативного реагування патрульної поліції, Національної гвардії, які працюють в складі мобільних резервів, забезпечують захист і безпеку громадян. Задіяна також і «поліція діалогу».

Заступник керівника поліції Прикарпаття Олег Йосипів, який також присутній наголошує громадянам: «Позиція правоохоронців однозначна – неухильно забезпечуємо порядок, оперативно реагуємо на ймовірні провокації та дотримуємося закону».