четвер , 25.04.2024

У Франківську нардепа Шевченка облили брудом – вимагали знятися з виборів і не заважати “Слузі народу” (ВІДЕО)

Передвиборчий конфлікт трапився вчора в Івано-Франківську.

Олександр Шевченко, який балотується по 83-му виборчому округу в Івано-Франківську до Верховної Ради, звернувся до президента Зеленського з проханням дати оцінку діям нападників, що облили його фекаліями в міському парку і погрожували розправою.

Народний депутат України, самовисуванець до ВРУ по 83 виборчому округу в Івано-Франківську Олександр Шевченко звинуватив конкурентів по округу в нападі і погрозах після того, як його облили фекаліями в парку, повідомляє КУРС.

Вчора ввечері у соцмережах поширили відеоролик, на якому видно, що нардепа Олександра Шевченка в парку воїнів-інтернаціоналістів облили брудом, а невідомий за кадром при цьому говорить:  “От облили, народного депутата гімном облили, Сашу Шевченка, от сволочі… Саша, це за що така х…ня? За те, що ти гімном людей поливаєш?”

Після цього випадку Олександр Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив  відеозвернення, в якому звинуватив у нападі політичних конкурентів на окрузі – оточення ймовірного кандидата від партії “Слуга народу” Олександр Богачова.

За фактом погроз і нападу на народного депутата України розпочате кримінальне провадження. Олександр Шевченко також звернувся до президента Володимира Зеленського з вимогою дати оцінку ситуації.