четвер , 28.03.2024

У Франківську відсторонили з посади комунальника, який 6 разів попався на п’яній їзді

У комунальній установі “Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба” відреагували на публікацію про Олега Лемчака, який шість разів попався на п’яній їзді, змінив прізвище та оформив нові права.

Його відсторонено від посади заступника та переведено на роботу пожежника-рятувальника.

Як повідомляє КУРС, заступника начальника “Міської аварійно-рятувальної служби” Олега ЛемчИка (донедавна ЛемчАка) шість разів штрафували за п’яну їзду. Суд на десять років позбавив його права керувати транспортними засобами і постановив вилучити автомобіль. Але це не завадило порушнику знову сісти за кермо.

Він змінив прізвище з ЛемчАк на ЛемчИк, відмовився від ідентифікаційного коду та отримав нові права.

Зараз він хоче переконати суд, що десять років не має права сідати за кермо Олег ЛемчАк, а постанову цього року патрульні склали на Олега ЛемчИка.

Сьогодні на сторінці КУ “Міська аварійно-рятувальна служба” у соцмережі Фейсбук повідомили, що у зв’язку з повідомленнями про притягнення до адміністративної відповідальності працівника комунальної установи Лемчака (Лемчика) Олега прийнято рішення про його відсторонення від посади заступника директора.

Його перевели в караул №3 аварійно-рятувального відділення як пожежника-рятувальника.

Також на сторінці повідомляється, що за час роботи в КУ “ІФ МАРС” з листопада 2017 року Лемчак (Лемчик) Олег до цього часу до адмінвідповідальності не притягувався.