п’ятниця , 29.03.2024

Колишній регіонал з Прикарпаття йде у Раду за списком партії Зеленського

Колишній депутат Івано-Франківської обласної ради, підприємець Роман Мулик потрапив у прохідну частину списку партії Володимира Зеленського «Слуга народу».

Сьогодні на з’їзді партії «Слуга народу» представили першу сотню виборчого списку на позачергові вибори до Верховної Ради.

75-те місце у виборчому списку займає франківський підприємець Мулик Роман Миронович, повідомляє КУРС.

Роман Мулик – депутат Івано-Франківської обласної ради 6-го демократичного скликання. Обирався від «Партії регіонів», був членом партії.

У лютому 2014 року вийшов з фракції «Партії регіонів».  Кілька днів перед цим активісти ходили з пікетом до ресторану Романа Мулика «Вальяж» на франківській Стометрівці. Вони вимагали, щоб Мулик покинув «Партію регіонів».

Зараз Роман Мулик приватний підприємець. Займається  наданням в оренду й експлуатацію нерухомого майна. Також співзасновник ТОВ «Житло-експлуатаційна дільниця – громадський центр», яке займається управління нерухомим майном та обслуговуючого кооперативу “Новгородська ,15 Б” – займається комплексним обслуговування об’єктів.

Зазначимо, що голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков на з’їзді заявив, що протягом місяця чекає від громадськості реакції на кандидатів з її виборчого списку.

«Ми будемо проводити процедуру постпраймеріз. Коли ми представимо на обговорення повний список партії “Слуга народу”, у вас буде місяць, щоб його подивитися, вивчити і, якщо ми десь помилилися, за допомогою громадськості і журналістів виправити ці помилки”, – заявив Разумков.