п’ятниця , 19.04.2024

Збірна України перемогла на молодіжному Чемпіонаті світу з футболу (ВІДЕО)

Збірна України вперше в історії завоювала титул чемпіона світу з футболу серед молодіжних команд віком до 20 років.

У фінальному поєдинку “синьо-жовті” обіграли збірну Південної Кореї – 3: 1.

Як повідомляє Терикон, вирішальний матч почався для нашої команди не кращим чином: вже на другій хвилині арбітр, переглянувши повтор, призначив у ворота Луніна пенальті. Чи Каньін з “точки” був точний – 0: 1.

Справедливості заради, дуже довго гра в українців не йшла. Але, на щастя, на 34-й хвилині зароблений стандарт призвів до голу: суперник вибив м’яч зі своєї штрафної, але вкрай невдало, і Супряга в оточенні захисників пробив у нижній кут – 1: 1!

На початку другої половини знову не обійшлося без голу. Правда, на цей раз ситуація розгорнулася в іншу сторону – вперед вийшла збірна України. Супряга проскочив повз двох захисників, відгукнувшись на передачу Коноплі, і реалізував вихід один на один – 2: 1.

Кореї не залишалося нічого іншого, як піти вперед. Особливу небезпеку таїли стандарти і навіси з флангів. В одному з епізодів блискуче проявив себе Лунін, який відбив м’яч, що летів під поперечину.

А на 89-й хвилині настала розв’язка. Цітаішвілі підхопив м’яч на своїй половині поля, ривком увірвався в штрафну і поклав м’яч під дальню штангу – 3: 1!Збірна України чемпіон світу з футболу серед молодіжних команд віком до 20 років!