п’ятниця , 19.04.2024

Господар “Буковелю” знявся з виборів на користь кандидата від “Слуги народу” (ВІДЕО)

Народний депутат України, засновник та співвласник гірськолижного курорту “Буковель” Олександр Шевченко не буде брати участі у позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня.

Про це він повідомив у відеозверненні, опублікованому на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Наразі Олександр Шевченко зареєстрований кандидатом в народні обранці по 83-му округу, однак він вирішив відмовитися від боротьби за мандат та підтримати висуванця партії “Слуги Народу” Андрія Сторожука.

“Партія “Слуга Народу” пішла шляхом повного оновлення та перезавантеження усього політикуму і це вигідно вирізняє її з-поміж інших політсил, – каже Олександр Шевченко. – Нещодавно від “Слуги Народу” було зареєстрвоано кандидата по 83-му окргу Андрія Сторожука. Знаю його особисто і його жертовну працю для франківців. Я з радістю його підтримую і закликаю франківців зробити те саме. Саме тому я без вагань вирішив не брати участь в цих виборах”.

За словами Шевченка, з політики він не піде, бо відчуває обов’язок служити людям.

Нагадаємо, юрист, адвокат, член Асоціації правників України Андрій Сторожук зареєстрований кандидатом у народні депутати по 83 виборчому округу з центром у місті Івано-Франківськ від політичної партії «Слуга народу».