п’ятниця , 26.04.2024

Ведуча Катя Осадча на зелені свята приїхала до Івано-Франківська (ФОТО)

У суботу, 15 червня, до Івано-Франківська завітала відома телеведуча Катя Осадча.

Юрій Горбунов пообіцяв наступного разу скласти компанію дружині

Популярна телеведуча Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов буквально нерозлучні. Вони разом на роботі, вдома, а вільний час намагаються проводити в спільних мандрівках і насолоджуватися красою природи і світовими пам’ятками.

Але в цей раз теледіва вирушила в дорогу одна, причому вона відвідала батьківщину свого чоловіка – місто Івано-Франківськ. Фотозвітом своєї подорожі у рідні пенати Юрія, Катя поділилася в Instagram, пише РБК-Україна

Ведуча зізналася, що чула від чоловіка безліч історій про місто юності, і їй захотілося побачити місця, де пройшла молодісь Юрія, власними очима.

ля прогулянки в літню спеку зірка вибрала легкі штани темно-синього кольору в горошок і вільну базову білу футболку, а також доповнила повсякденний образ зручним взуттям.

Також теледіва не приховала, що в молодості її чоловік працював на будівництві, тому їй дуже захотілося побачити будинок, зведений його руками. Правда, Катя запропонувала наступного разу нагрянути в Івано-Франківськ вже разом з коханим.

“На батьківщині Юрія Горбунова! Я чула мільйони історій про стометрівку, перші кав’ярні, фестиваль ковалів, а головне – про театр, де Юра служив після інституту. Тепер все побачила на власні очі. Наступного разу приїдемо разом і підемо на виставу і на екскурсію за лаштунки. А ще історії про будівництво, на якому Юра рік працював після школи. Юрій, ми маємо перевірити, чи стоїть досі цей будинок – чи гарно збудував”, – звернулася вона до чоловіка.