п’ятниця , 29.03.2024

150 тисяч у болото – на Прикарпатті дорожники засипали асфальт просто у калюжі (ВІДЕО)

Асфальт у калюжі закатали робітники Коломийської дорожньо-експлуатаційної дільниці

На Прикарпатті працівники автодору закатали в калюжі асфальт майже на 150 тис. грн. Тепер замовник не хоче оплачувати їхню роботу, йдеться у ТСН.19:30.

За його словами, він попереджав, що працюють дорожники з порушенням технологій і така дорога навряд чи довго протримається. Адже асфальт клали відразу після дощу в глибокі калюжі.

Асфальт у калюжі закатали робітники Коломийської дорожньо-експлуатаційної дільниці. Це – філія облавтодору, що виграла тендер. Замовник – служба автодоріг Прикарпаття – тепер відмовляється приймати роботу, виконану з порушенням технологій. “Ці дороги САД не будуть прийняті. Відповідно не будуть оплачені”, – пояснив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Любомир Семанів.

Поспілкуватися з виконавцями робіт ТСН не вдалося. В офісі дорожників кажуть, що усі від ранку роз’їхалися на ділянки. Не на камеру колег захищають та обурюються, на їхню думку, безпідставно роздутому скандалу.

Сільський голова Вербовців звинувачує синоптиків більше, аніж дорожників. Дощ за прогнозом мав бути з обіду, однак пішов зранку. Коли приїхали машини з готовою асфальтно-бетонною сумішшю, її треба було використовувати. Тому проти асфальту в болоті не протестував. “Моє діло – дорога. Я за те, щоб стелити асфальт так, як ми договорились і облавтодор обіцяв: ми вистелюємо, а там дивимося”, – розказав сільський голова Вербовецької сільради Іван Сусакє.

В облавтодорі коментувати дії своїх підлеглих – виконавців робіт – наразі відмовляються. “Проводиться службове розслідування. Коли я зберу всю необхідну інформацію, ми виявимо винних, якщо такі є. Тоді до них будуть застосовані якісь міри дисциплінарного стягнення”, – каже Максим Шахов.

За розслідування справи взялась і поліція. Поки що підозрюють службову недбалість.