четвер , 18.04.2024

Португальська “Брага” здолала івано-франківське “Прикарпаття” (ВІДЕО)

В Івано-Франківську 23 травня відбувся довгоочікуваний поєдинок з португальською командою “Брага”.

Щоправда, приїхав в гості до “Прикарпаття” не гранд місцевого футболу, а всього лише його друга команда, яка посіла 17-е (передостаннє) місце в минулому сезоні Сегунди. Тим не менш, це не збентежило місцевих глядачів, які наповнили трибуни стадіону “Рух”, повідомляє прес-служба ФК “Прикарпаття”.

Здорово попрацювала і місцева влада, яка з усіма почестями зустріла представників міста-побратима, а також запросила в якості зірки естради Ірину Федишин, яка і розважала вболівальників протягом години безпосередньо перед матчем.

Сама гра позитивних емоцій подарувала господарям небагато, особливо засмучують пошкодження одразу трьох гравців основного складу “Прикарпаття”. Уже в першому таймі поле змушені були покинули Оринчак, Данищук і Ковальчук.

Наприкінці першої третини гри португальці встигли відкрити рахунок зусиллями бразильця Еліаса. Також забивати міг Крешпу, але його удар прийняла на себе штангу воріт Піцана. А до цього моменту івано-франківці також поцілили у штангу.

Після перерви місце в воротах “Прикарпаття” зайняв Остап Вульчин, саме він і став героєм моменту в середині тайму, коли відбив пенальті. Було це вже за рахунку 1:1, цифри на табло зрівняв Василь Цюцюра, який втілив у гол навіс Боришкевича з правого флангу.

На жаль, втримати нічию підопічним Володимира Ковалюка все ж не вдалося, захисники забули у власній воротарській того ж Еліаса, який головою впритул розстріляв голкіпера – 1:2. На четвертій компенсованій хвилині навіть воротар господарів пішов на подачу кутового і зльоту пробивав у “дев’ятку”. Але візаві впорався з загрозою і залишив перемогу за гостями.

На цьому сезон для “Команди рідного краю” офіційно закінчено. Бажаємо швидкого відновлення всім травмованим і успіхів в наступному футбольному році!