п’ятниця , 29.03.2024

Водій, через якого загинула працівниця поліції, чекатиме на вирок суду у СІЗО

Сьогодні, 2 травня, Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу учаснику ДТП, яка трапилась 29 квітня у Богородчанах.

Підозрюваний  40-річний мешканець Івано-Франківська, хоча прописаний у селі Росільна, Богородчанського району, Віталій Криниця.

Прокурор попросив обрати міру запобіжного захроду у  вигляді тримання під вартою, оскільки будучи на волі чоловік може переховуватися від слідства, передає Фіртка.

Суддя ухвалила застосувати до підозрюваного Віктора Криниці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, близько 21.40 год у Богородчанах трапилась смертельна ДТП. В аварії  загинула старший сержант поліції Івано-Франківського відділу Галина Николин.

Під час руху водій автомобіля “BMW-X5” не дотримався безпечної дистанції та не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем “RENAULT Kangoo” та залишивши автомобіль, покинув місце ДТП.

Внаслідок ДТП пасажирка RENAULT Kangoo померла по дорозі у лікарню, водій та дитина отримали тілесні ушкодження.

Жінка 9 років служила в органах внутрішніх справ. З 2014 року і по цей час Галина Николин була в декретній відпустці по догляду за дитиною. У неї залишилися 4-річний син та чоловік, які також були в автівці і з важкими травмами знаходяться у лікарні.