п’ятниця , 29.03.2024

У Микуличині викрили масажний салон, у якому надавали сексуальні послуги (ФОТО)

Вказаний заклад функціонував в приватному будинку в селі Микуличин під виглядом масажного салону, де жінки за грошову винагороду надавали послуги сексуального характеру.

У суботу, 11 травня, співробітники Слідчого управління (відділу детективів) ГУНП, оперативні працівники Управління карного розшуку та відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми, під процесуальним керівництвом прокуратури області, викрили місце розпусти у с. Микуличин, що належить до Яремчанської міськради.

Встановлено, що одна жінка допомогала трьом іншим жінкам віком від 20 до 30 років займатися проституцією. Йдеться про мешканок Полтавської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

Під час проведення обшуків у салоні правоохоронці вилучили чорнові записи, «прейскурант цін», грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази. Згідно з «прейскуранту» за годину своїх послуг дівчата отримували від 1000 грн. Документування вказаного кримінального провадження тривало з грудня минулого року.

В межах кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України двох жінок причетних до вчинення вказаного злочину.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Тривають невідкладні слідчі дії, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.