п’ятниця , 19.04.2024

Гравець з Івано-Франківська зірвав половину джекпоту у “Спортпрогнозі”

Майже два місяці джекпот головного українського тото не міг знайти свого володаря.

Цілих 25 тиражів, починаючи з першого дня весни, нікому з гравців не вдавалося вгадати 12 результатів. І ось нарешті 26 квітня це сталося, причому переможців одразу двоє.

Першим вийшов на зв’язок Іван Єдинак. Свою ставку він зареєстрував у Львові, але виграш оформив у Івано-Франківську. Чому так, 41-річний володар джекпоту розповів на початку нашої розмови.

Нічого дивного тут немає. Просто у Львові був проїздом, залишалося трохи часу, ось і зробив ставку в районі вокзалу. Моя робота пов’язана з відрядженнями, тому граю в «Спортпрогноз» у різних містах.

– І як давно граєте?

– Граю давно, ще з 90-х років. Починав зі «Спортлото», а потім переключився на «Спортпрогноз». Робити ставки на кожен тираж не виходить, тому граю кілька разів на місяць.

– Скільки грошей зазвичай витрачаєте на гру?

– Буває по різному. Це залежить від складності тиражу. Чим складніша програма, тим більше грошей потрібно витратити. Починаю з 80 гривень. Буває, ставлю і півтори, і дві тисячі.

– Розкажіть про свою переможну ставку.

– Зіграв за системою на 80 гривень. Вісім матчів закрив одиночними ставками, ще чотири — подвійними. Системою закрив три іспанські пари, а також матч «Мілан» — «Лаціо». Всього 16 варіантів.

– Отже, цей тираж Вам здавався легким?

– Виходить, що так. Але часом це враження оманливе. Досить часто тираж, що видається легким, насправді виходить дуже складним. Від сенсацій ніхто не застрахований.

– Тим не менше, кілька несподіванок Ви вибили одиночними «пострілами». Зокрема, перемогу «Вулверхемптона» над «Арсеналом». Звідки така впевненість?

– Це не впевненість, а інтуїція. Буває, є певне передчуття, і тоді не дивишся ні на статистику, ні на прогнози, ні на що. Цього разу була повна впевненість у перемозі «Вулверхемптона».

– Відкривали тираж «Динамо» і «Шахтар». Ви однозначно ставили на нічию, але перед фінальним свистком арбітр призначив пенальті. Що відчули у цей момент?

– Нічого не відчув, тому що цього моменту не бачив. Результат матчу дізнався значно пізніше. А про те, що був пенальті в кінцівці, дізнався щойно від вас.

– Невже Вам не цікаве українське класико?

– Ви, мабуть, здивуєтеся, але мені не цікаво дивитися футбол. Я взагалі його не дивлюся.

– Як таке може бути? І звідки берете футбольну інформацію?

– Для мене це цілком нормально. А інформацію беру з інтернету. Мене цікавить лише футбольна статистика, і для цього існує безліч сайтів. А сам футбол як видовище мене не вражає.

– Якщо чесно, Ви мене дещо приголомшили. А як дізналися про виграш?

– Дочекався, коли результати тиражу з’явилися на сайті, тоді й дізнався.

– Невже Ви до п’ятниці не знали, як у середу зіграли «Динамо» і «Шахтар»? Невже не знали в четвер, що в середу вгадали дев’ять із дев’яти?

– Не знав. Справа в тому, що я ніколи не дивлюся проміжні результати. Просто не бачу в цьому сенсу. Мене цікавить лише остаточний «вирок» — виграв я чи програв.

– Крім «Спортпрогнозу» у щось граєте?

– Хіба що в покер. А якщо маєте на увазі букмекерів, тоді ні. Граю виключно в «Спортпрогноз». Чесно кажучи, азартною людиною себе не вважаю.

– А раніше у Вас траплялися великі виграші?

– Таких великих ще не було. Рекордний виграш до цього — близько 20 000 гривень. Кілька разів вигравав суми в районі п’яти тисяч. Але щоб вгадати 12 результатів і зірвати джекпот — це для мене вперше.

– Чи було розчарування, коли дізналися, що джекпотом доведеться поділитися з іншим гравцем?

– Зовсім трохи, але тут уже нічого не вдієш. Виграти одному було б значно цікавіше. Сподіваюся, вийде наступного разу.

Загалом Іван Єдинак виграв 233 096 гривень. Гравцеві з Києва, що розділив із ним радість перемоги, дісталося 245 112 гривень. Це вже третій джекпот, зірваний у «Спортпрогнозі» в 2019 році.

Джерело: msl.ua