субота , 20.04.2024

Водієві, який скоїв смертельну аварію на Прикарпатті, повідомили про підозру

Прокуратура повідомила про підозру винуватцю смертельної ДТП

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом учинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами») Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 27 травня водій автомобіля марки «ВАЗ», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та не маючи посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії, рухаючись автодорогою в смт Перегінське Рожнятівського району, не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив наїзд на людину.

В результаті порушення водієм Правил дорожнього руху України трапилась дорожньо-транспортна пригода, що спричинила смерть людини.

На даний час чоловікові, 1991 року народження, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. КК України, та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.