четвер , 28.03.2024

Вночі у Франківську підрізали 17-річного хлопця – юнак у важкому стані

Злочин стався в одному із мікрорайонів Івано-Франківська. За кілька годин поліцейські встановили місце перебування правопорушника і затримали його.

5 травня близько 00:30 години до поліції від лікарів надійшло повідомлення про госпіталізацію 17-річного франківця з тілесними ушкодженнями.

У хлопця –  проникаюче ножове поранення грудної клітки. Ушкодження він отримав під час конфлікту з п’яним чоловіком.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група і проведеними першочерговими діями встановила, що вночі на одній із вулиць міста між потерпілим  та п’яним чоловіком виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

В подальшому зловмисник витягнув ножа та наніс хлопцеві один удар в ділянку грудної клітки, після цього з місця злочину втік. Потерпілий у тяжкому стані перебуває в медзакладі.

Впродовж ночі поліцейські встановили особу підозрюваного, а наступного дня розшукали і затримали чоловіка. Йдеться про 27-річного франківця, який в минулому мав проблеми із законом і був судий за крадіжки та хуліганство.

Чоловіка затримано в процесуальному порядку  за підозрою у вчиненні умисного вбивства, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України  За такі дії правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.