п’ятниця , 29.03.2024

Скандал у Франківську – екіпаж швидкої приїхав на виклик у стані алкогольного сп’яніння

Франківець Назарій Фригович у неділю, 21 квітня викликав швидку для свого батька, якому стало погано на автостанції в Пасічній.

Про це чоловік розповів у мережі. За словами Назарія Фриговича, в екіпажу швидкої були ознаки алкогольного сп’яніння, тож він не дозволив їм в такому стані оглядати батька і викликав поліцію.

Чоловік став перед машиною і хотів їх затримати до приїзду поліції, але водій натиснув на газ, і франківець ледь встигнув відстрибнути на бік, інформує Бліц-Інфо.

Як розповів прес-офіцер патрульної поліції Микола Гурак, патрульні знайшли цю карету швидкої у дворах.

“Водій їхав тротуаром на вулиці Галицькій. Авто зупинили, водій відмовився проходити огляд на місці. Його доставили в наркодиспансер у нього було 1.12 проміле алкоголю. Фельдшер і лікар, які були в бригаді також пройшли огляд. Вони також були у стані алкогольного сп’яніння.

На водія склали протокол по статті 130 КУпАП за керування у стані алкогольного сп’яніння. На фельдшера і лікаря склали протокол по статті 179 – перебування на роботі в нетверезому стані. Приїхав керівник цих медиків і ми йому передали машину”,- розповів Гурак.